JOULUN SUPERTARJOUS!

Silmälasit kuin silmälasit -20% normaalihinnoista, alennus sekä linsseistä että kehyksestä! Tarjous koskee kaikkia myymälän kehyksiä ja linssejä.

Ja toinen pari -50% normaalihinnoista! Nyt on hyvä hetki hankkia samalla varalasit, harrastelasit, lukulasit, aurinkolasit tai esimerkiksi juhlalasit!

 

Tarjoukset voimassa 22.12.2021 asti, alennus voimassa ostaessasi kehykset ja linssit. Tarjouksen -50% alennus edullisemmasta parista. Tarjous ei koske tilauskehyksiä eikä Loewen aurinkolaseja. Tarjousta ei voi jakaa toisen henkilön kanssa ja koskee vain uusia tilauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Proud Optiikka avoinna ajanvarauksella!

Tarkista vapaat ajat ja varaa itsellesi sopiva aika ajanvaraus-välilehdeltä.

Valitse itsellesi sopiva aika seuraavista vaihtoehdoista

20 min (esim. lasien säätäminen, pienet korjaukset)

30 min (esim. valmiiden tuotteiden noutaminen)

60 min (esim. kehysten tai aurinkolasien katselua ja sovittelua tai näöntarkastus)

120 min (esim. kehysten ja aurinkolasien katselua ja sovittelua, sekä näöntarkastus)

Jos tarvitset apua ajanvaraukseen, soita 09-4775150, niin autan mielelläni!

Saman päivän aikoja voit kysellä myös puhelimitse.

Haluan huolehtia kaikkien asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista mahdollisimman huolella, joten palvelen vain yhtä asiakasta (tai saman talouden jäseniä) kerrallaan suljetuin ovin. Palveluihin on varattu normaalia pidempi aika, jotta edellinen ja seuraava asiakas eivät ole samaan aikaan myymälässä ja tarvittavat puhdistustyöt ehditään suorittamaan. Käytän FFP2-luokan maskia koko asiointisi ajan ja tarjoamme myös sinulle halutessasi maskin. Asiakkaiden on käytettävä käsidesiä tai pestävä kätensä myymälään saapuessa. Peruutukset ja muutokset ajanvarauksille tehtävä edellisenä päivänä, käyttämättömästä ajasta veloitamme 35€. Ethän tule flunssaisena tai kipeänä asioimaan myymälässä, sairaudesta johtuvat peruutukset voi tehdä samana päivänä veloituksetta soittamalla numeroon 09-477 5150.